Webwinkel Keurmerk

Vijf beste interactieve hondenspeeltjes

Wat is interactief hondenspeelgoed?

Interactief speelgoed is ontworpen om de natuurlijke instincten van je hond te bevredigen en om zijn geest gestimuleerd te houden.

Sommige zijn ontworpen om alleen mee te spelen, maar naar onze mening zijn de allerbeste gemaakt om samen mee te spelen.

1. Beste Chaser Toy

Wat krijg je als je het meest populaire Chaser speeltje combineert met het bungee handvat, schapenvacht en een tennisbal? Een trekspeeltje dat alles heeft! Tug-E-Nuff Sheepskin Bungee Chaser met tennisbal

Perfect voor honden met een hoge prooidrift die DOL zijn op jagen! De schapenvacht chaser sleepspeeltje is een van onze bestsellers.

2. Beste piepende hondenspeelgoed

Voor honden die gek worden van het gepiep, zal de konijnenhuid pieper niet teleurstellen! De geur en textuur van echte (verantwoord geproduceerde) konijnenbont in combinatie met een lekvrije pieper is een recept voor motivatie dat niet te evenaren is! 

Tug E Nuff Rabbit Skin Squeaky Chaser

3. Beste voedselspeelgoed

Heb je de Clam al ontmoet?! Het was het best verkochte speelgoed op Crufts dit jaar! Deze interactieve hondentraktatiebal ziet er misschien eenvoudig uit, maar het ontgrendelt een schat aan speelmogelijkheden …..

De Clam bevat het geheim van interactief spelen voor voedselgerichte honden. Zet je slow feeder aan de kant en geef je hond iets speciaals om enthousiast over te worden!

4. Beste sterke hondenspeelgoed

Maak kennis met The Big Twizzler, het grootste en stoerste hondenspeelgoed ooit, dat Tug e Nuff heeft gemaakt! Het heeft strak met de hand gevlochten strengen gemaakt van veerkrachtig imitatiebont en fleece, waardoor het speelgoed een uitzonderlijk aantrekkelijke textuur krijgt.

5. Beste outdoor hondenspeelgoed

Je weet waarschijnlijk dat spelen met je hond op wandelingen gunstig zal zijn voor jullie beiden. Maar als het idee om het favoriete speeltje van je hond bij je te dragen je afschrikt, laten we je dan kennis laten maken met de Pocket Fauxtastic!

Dit kleine maar machtige trekspeelgoed is perfect van formaat om in je zak te stoppen voor interactief spelen onderweg. 

Bovenal is het sterk, duurzaam en boeiend genoeg om de aandacht van je hond vast te houden, zelfs rond de meest opwindende afleidingen!

Tug-E-Nuff speelgoed is ontworpen om samen mee te spelen – want dat is waar de magie gebeurt. Je band wordt sterker, je trainingsresultaten gaan omhoog en je koestert je allebei in de voordelen van samenwerkend spelen.