Geplaatst op Geef een reactie

Teun in de beautysalon van DoodleSaartje

teun

Om goed vies te worden, neem je eerst een duik in de stinksloot!

Vervolgens ben je echt de pineut, want dan word je zomaar onder de douche gezet met sop op je hoofd!

Word je ook nog eens afgedroogd met een roze handdoek!

En ja hoor, toen moest ik een half uur lang in een paarse badjas rondlopen. Chillcoat noemen ze dat, nou niks chills aan hoor! Maar ZE zegt dat het goed is voor m’n vacht en helpt tegen klitten, nou pffffff!

Na dat half uur werd ik in de tuin gezet en werd ik bijna weg geblazen! Ook dat is goed voor m’n vacht, zegt ZE! Je blaast het haar strak uit om klitvorming tegen te gaan! Gelukkig zit er een warme en een koude stand op dat groene gevaarte! En was het, bij nader inzien, toch wel lekker!

Toen dacht ik echt het is klaar, maar nee, ZE zag tijdens het blazen toch een plaar klitten, dus kreeg ik daar een soort van olie(detangler) in gemasseerd. Alleen op die plekjes! In plaats ZE nou gewoon even lekker een hele massage geeft…..

Uiteindelijk ben ik lekker gaan slapen.

Toen brak er een nieuwe dag aan, wat denk je? Moest ik op de trimtafel en ging ze met allerlei borstels, scharen en een scheerding aan de gang! Kreeg ik ook nog een staartje op m’n hoofd!

Om te borstelen gebruikt ZE een grote rode en een paarse kleine ACTIVET! (een duo borstel is aan te raden, persoonlijk vind ik het fijn om met de grote borstel het lichaam de borstelen en met de kleine het hoofd, oren en poten te borselen)

Dan gaat ZE ook nog eens kammen om te kijken of alle klitten weg zijn.

Whaaaa en dan gaat ZE scheren, ik zeig nog:”Scheer je weg, niks helpt, ZE gaan gewoon door!”

Dan denk je alles gehad te hebben…., gaat ZE nog even met een aantal scharen aan de gang! 1 voor m’n hoofd, 1 voor m’n poten, 1 voor m’n licaam en staart.

https://bossanddog.nl/product/titanium-effileerschaar-7-32/

Voor het hoofd gebruik je een effileerschaar.

potenschaartje

https://bossanddog.nl/product/t2g-black-edge-potenschaar-gebogen-5/

Potenschaartje voor de haren bij de oogjes en de pootjes mooi rond te knippen.

Ja hoor, oortjes schoonmaken, alsof helemaal niks anders te doen heb!

En waarom zou ik moeten glanzen? Ik ben van mezelf toch al het zonnetje in huis?

Gewoon 2,5 uur heb ik op die tafel gestaan! Gelukkig kreeg ik lekkere snoepjes tussendoor.

Hmmm, of ik nog een keer de stinksloot in spring? Denk het WEL! Stiekem vond ik het toch ook wel fij en het is lekker om geen klitten te voelen in m’n vacht en ja al die knuffels die ik na afloop heb gekregen…. het was het waard allemaal.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *