Webwinkel Keurmerk

Snacks die met “huid en haar” kunnen worden opgegeten.

Snacks met vacht luguber? Of gezond?

Al klinkt het niet heel smakelijk en het ziet er zeker ook niet smakelijk uit (voor ons als hondenbaasjes), maar hondensnacks met vacht zijn ontzettend gezond voor je hond. Het haar borstelt te maag en het zorgt voor een goede probiotica in de dikke darm.

Een bijzondere kauwervaring is het zeker! 

Er zijn ook honden die wel even zoet zijn met het verwijderen van alle haren. De vacht zorgt voor extra reiniging van het gebit en is dus absoluut geschikt om mee opgegeten te worden. Deze snacks kunnen dus letterlijk: “Met huid en haar worden opgegeten”!

Boss&Dog heeft alleen 100% natuurlijke snacks in het assortiment,  zonder chemische voorbehandeling en zonder toevoegingen. Ze bestaan uit één ingrediënt en dat is de huid van een dier. De snacks met vacht worden langzaam gedroogd om te garanderen dat de vacht intact blijft. Wij hebben van elke soort; kophuid, oren en gewone huid een variant in ons assortiment.

Onderstaande harige snacks kunt u terugvinden in ons assortiment, wij zullen dit zeker nog gaan uitbreiden om dat wij het belangrijk vinden dat u genoeg keuze heeft. Ook geschikt voor honden met een voedselallergie (denk aan bv paardenhuid). 

Puppy’s vanaf 8 weken kunnen al smullen van de konijnenoren met vacht. Ze doen er lekker lang mee en het is erg goed voor ze.

Runderkophuid met vacht
Paardenhuid met vacht
Konijnenpootjes met vacht
Lamsoor met vacht
Geitenoor met vacht
521132 konijnenoren met haar, konijnenoren, hondensnack, natuurlijke snack voor honden, gezonde snack, nature snacks
Konijnenoor met vacht