Webwinkel Keurmerk

Ontspannen feestdagen met PUUR

Bereid je voor op knallende feestdagen

Voor veel dieren breekt er weer een spannende tijd aan. Rondom de feestdagen is er veel onrust in huis, en tijdens knallende afsluiting van de decembermaand breekt bij menig hond en kat de paniek uit.

De meest gestelde hulpvraag in deze periode is dan ook: hoe kan ik mijn dier in deze tijd helpen ontspannen, zonder iets te geven wat hem suf maakt?

Gelukkig hebben wij binnen de lijn PUUR het natuurlijke antwoord op die vraag.

Stappenplan met PUUR

Stap 1, PUUR Tranquil

PUUR Tranquil: start met PUUR Tranquil zo vroeg mogelijk. Ideaal is oktober of november. Uiterlijk 1 december.

De unieke samenstelling met de combinatie van kruiden, aminozuren, mineralen en vitamines ligt aan de basis van de rustgevende werking van PUUR Tranquil. 

PUUR Tranquil is een poeder dat door het voer gegeven kan worden.

Stap 2, PUUR Nervo

PUUR Nervo: start hiermee als de eerste knallen zich voordoen, bijvoorbeeld vanaf 15 december.

Je gebruikt deze druppels in combinatie met PUUR Tranquil. Dit is een gouden duo voor een natuurlijke oplossing bij vuurwerkspanning.

Geef PUUR Nervo met een plastic spuitje rechtstreeks in de mond, eventueel verdund met een beetje water. Bij voorkeur niet tegelijkertijd met een maaltijd omdat het product beter werkt als het wordt opgenomen door het schone mondslijmvlies.

Als uw hond het product niet lekker vindt, kunnen de druppels op een klein stukje lekkers worden gegeven. Denk aan worst of pindakaas speciaal voor honden.

Stap 3, PUUR Calm

PUUR Calm: kan tot slot nog aanvullend gebruikt worden op de heftigste knaldagen, bijvoorbeeld de laatste 3 dagen van het jaar.

PUUR calm zet je in als je vooraf al weet dat er iets ‘eenmalig spannends’ gaat gebeuren, dan ben je de reactie voor. Dat kan bijvoorbeeld zijn tijdens een vuurwerktraining in de periode naar de jaarwisseling toe. 

Het is ook bij uitstek geschikt om in te zetten bij schrik na een harde knal of wanneer er iets eenmalig spannends staat te gebeuren zoals een vuurwerktraining.

Phytonics Strezz bij acute stress

In acute gevallen kan Phytonics Strezz net voor of na de stress-situatie worden toegediend. Denk bijvoorbeeld aan een harde knal tijdens het uitlaten en 31 december gedurende de hele dag en avond. Denk ook aan een wedstrijd, operatie of bij een ongeluk(je). 

Wist je dat stress ook effect kan hebben op de darmflora? Kies dan voor PUUR Probiotic.

Het is niet zo dat alle producten gebruikt moeten worden. Elk dier is anders. Gebruik de tips en de producten die passen bij het dier.