Webwinkel Keurmerk

Ontdek de wereld van de Likmatten

Alle honden zijn uniek en verschillend op hun eigen manier.

Lickimatten zijn door dierenartsen ontworpen. Ze stimuleren de likactie bij honden, of het nu gaat om het eten van traktaties of voedsel.

Welke lickimat is de juiste keuze?

De verschillende LickiMat-likoppervlakken zijn bedoeld om te werken met verschillende lekkernijen en voedingsmiddelen, ook bevroren!

Het selecteren van de juiste LickiMat voor je hond komt neer op:

  • wat je jouw hond voert;
  • welke traktaties je hond graag eet;
  • of je hond een ondeugende kauwer is of niet; en
  • of je nu wel of niet liever de vaatwasser gebruikt om op te ruimen.

De grootte van de hond doet er niet echt toe, tenzij je LickiMat als vervanging van de voerbak wilt gebruiken.

Buddy, de klassieker

Buddy heeft een complexer oppervlak en maakt het nog steeds mogelijk om voedsel en lekkernijen te scheiden. Deze mat is geschikt voor zowel droog- als natvoer. 

Buddy is magnetronvriendelijk, dus je kunt er maaltijden op bereiden in de magnetron;  vriezervriendelijk, dus je kunt er lekkernijen op invriezen; En ze zijn gemakkelijk met de hand te wassen in de gootsteen. Ze zijn allemaal gemaakt van human food-grade rubber (TPR).

Onderstaande matten zijn allemaal atwasmachinebestendig; ze zijn magnetronvriendelijk; ze zijn vriezervriendelijk; en ze zijn gemakkelijk met de hand te wassen in de gootsteen. Ze zijn allemaal gemaakt van human food-grade rubber (TPR) en recyclebaar polypropyleen.

Tuff Soother, voor de kauwers

Tuff-matten zijn geschikt voor rauw, nat, droog en vloeibaar hondenvoer, maar ook voor alle soorten hondensnoepjes en spreads.

Als je hond een ondeugende kauwer is, of een puppy die tandjes krijgt, dan kun je het best kiezen uit het Tuff-assortiment of de Slomo-modellen.

Als je een kat in huis hebt, kun je de Tuff LickiMat ook voor katten gebruiken!

Slomo

SloMo-matten zijn ontworpen om droog, nat, rauw en vooral zacht of vloeibaar hondenvoer en traktaties tegelijkertijd te combineren zonder een puinhoop te creëren. Net als alle andere LickiMatten worden ze gebruikt voor traktaties of als een complete en elegante voerbak.

 Als je een kat in huis hebt, kun je de LickiMat Slomo ook voor katten gebruiken!

Wobble

Wobble is een unieke bowl met de rubberen kuiltjes van het matoppervlak aan de binnenkant! Wobbles zijn ontworpen om nat, rauw en vooral zacht of vloeibaar hondenvoer en traktaties te combineren. Wobbles zijn uitermate geschikt voor het invriezen van vloeibare traktaties en spreads – zelfs het invriezen van verschillende vloeistoffen in lagen, met of zonder vaste traktaties die aan de mix zijn toegevoegd, zodat je hond urenlang door de traktatie kan werken en meer verrassingen kan vinden.

Wobbles staan in het teken van extra plezier voor je hond. De “Wobbling”-actie voegt een extra dimensie toe aan de uitdaging om de traktatie van het rubberen kuiltjesoppervlak te likken, waardoor de plezierige ervaring aanzienlijk wordt verrijkt en verlengd.

Leuk weetje: wiebels zijn omkeerbaar!

Splash

Splash is een bevestigbare LickiMat met een zuignap die is ontworpen om te bevestigen aan gladde wandoppervlakken en badkuipen. Splash is ontworpen voor gebruik met zachte en smeerbare hondensnoepjes.

Bij Splash gaat het erom uw huisdier gefocust, ontspannen en stil te houden wanneer:

  • Baden;
  • Grooming;
  • bramen verwijderen; of
  • Wanneer u of de dierenarts uw huisdier inspecteert of verzorgt.

Zorg ervoor dat u de favoriete smeerbare traktatie van uw huisdier gebruikt.

Ufo

Deze Ufo is met een rand zodat verspilling wordt tegengegaan.

Perfect voor rauw voer, natvoer, traktaties, yoghurt, spreads, vloeibaar voedsel, etc. De Ufo heeft zuignappen zodat deze ook bij het trimmen en baden van je hond kan gebruikt worden. Ideaal voor in de auto.

Yogi pot

De allernieuwste slowfeeder!

De Yoggie Pot is geschikt voor alle soorten voedsel: nat, rauw, barf en geweekte brokjes. Droge brokjes kunnen worden gebruikt wanneer ze worden gemengd met yoghurt of soortgelijk huisdierveilig voedsel. Geschikt voor gebruik met kaas, sardines, bessen, smoothies, vistraktaties en meer.

Alle lickimatten kunnen door zowel honden als katten worden gebruikt.

 

Cat Licki Mat- klassiekers: Casper en Felix

Speciaal ontworpen voor katten om de natuurlijke voeding voor katten beter na te bootsen en om variatie op hetzelfde oppervlak te bieden. Deze oppervlakken bieden katten een gevarieerde uitdaging om het voedsel of de traktatie uit te kauwen, net zoals ze dat in het wild zouden doen, waardoor de ervaring van het voeren wordt verrijkt.

Maar deze lickimatten kunt u ook vullen voor uw hond.

Felix

Felix heeft een meer regelmatige en ronde structuur. De Felix is ​​het meest geschikt voor kittens, jongere katten en katten die lui zijn.

Kan in de magnetron en vriezer, mag niet in de vaatwasser.

Casper

Heeft complexe, dunnere en diepere vakjes. De Casper is het meest geschikt voor volwassen katten en katten met een sterke tong.

Kan in de magnetron en vriezer, mag niet in de vaatwasser.

Onweerstaanbare toppingtips voor op de lickimat