Cowboy Magic Detangler

Cowboy Magic Detangler kopen

Cowboy Magic DetanglerBent u op zoek naar Cowboy Magic Detangler? Bent u op zoek naar een product waarmee u de klitten van uw hond snel en pijnloos kunt verwijderen? Zoekt u dan niet verder. Voor een Cowboy Magic Detangler bent u bij Boss&Dog aan het juiste adres. Wij bieden u een ruim aanbod aan van verschillende soorten producten die geschikt zijn voor de vachtverzorging van uw hond. Wij begrijpen dat u er alles aan doet om uw hond zo goed mogelijk te verzorgen. Desalniettemin kan het gebeuren dat er klitten of dreadlocks in de vacht van uw hond ontstaan. Door gebruik te maken van Cowboy Magic Detangler kunt u op een veilige en prettiger manier de klitten en/of dreadlocks op de juiste wijze verwijderen. Bent u benieuwd of het product van Cowboy Magic ook iets voor de vacht van uw hond is? U kunt eerst eens een kijkje nemen op deze website. Laat u verrassen door ons aanbod en bestel direct uw gewenste producten. Wij doen er alles aan om uw bestelling zo snel mogelijk te verzenden. 

Online Cowboy Magic Detangler bestellen bij Boss&Dog

Boss& Dog is een webshop waar u alle benodigdheden voor uw hond onder 1 dak vindt. U vindt bij ons een ruim aanbod van halsbanden, hondendekens, snacks, speelgoed, hondenvoeding, verzorgingsproducten voor ogen, oren, nagels, pootjes en voor het gebit. De Cowboy Magic Detangler is een zuiver product dat de vacht van uw hond ontklit en de vacht tegelijkertijd goed verzorgd. Het product bevat geen water of alcohol en dringt door tot onder het huidoppervlak; het werkt zowel versterkend als hydraterend. Het is belangrijk dat klitten verwijderd worden omdat het de beweging beperkt en pijnlijk kan zijn voor uw hond. Door Cowboy Magic Detangler te gebruiken voorkomt u veel narigheid. U gebruikt de ‘ontklitter’ nadat u de vacht gewassen heeft met shampoo en conditioner. De Cowboy Magic Detangler & Shine kan zowel op nat als droog haar worden gebruikt. Al deze producten zijn dermatologisch getest. Heeft u een keuze kunnen maken? Dan kunt u direct online uw bestelling plaatsen. Wij gaan direct voor u aan de slag zodat u uw product zo snel mogelijk kunt gebruiken.

Alles voor uw hond bij Boss&Dog

Bij Boss&Dog vindt u alles onder één dak voor zowel de hond als voor het baasje. Neem een kijkje op deze website en laat u verrassen door ons ruime aanbod. Voor de beste verzorgingsproducten voor uw hond bent u bij ons aan het juiste adres!

  • Cowboy magic detangler & shine, rosewater conditioner, rosewater shampoo, super bodyshine, greenspot remover, shine in yellowout, honden shampoo, bossanddog, labradoodle

    COWBOY MAGIC® Detangler & Shine™ (bestseller!)

    4,4565,95 incl. btw
    Opties selecteren