Chillcoat

Chillcoat online kopen

Bent u op zoek naar een chillcoat voor uw hond? Is uw huidige chillcoat toe aan vervanging en wilt u binnen een korte tijd een nieuwe chillcoat voor uw hond in huis hebben? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op deze website van Boss and Dog. Wij bieden u een ruim opgezette webwinkel aan waar u alles vindt wat uw hond nodig heeft. Alle honden benodigdheden vindt u bij ons onder één dak! Wij kunnen het ons goed voorstellen dat u niet op een vuile auto zit te wachten als u naar het bos bent geweest met uw hond. Door gebruik te maken van een chillcoat van Boss and Dog kunt u viezigheid in uw auto voorkomen. Bent u benieuwd naar onze producten? Wij nodigen u uit om een kijkje te nemen in onze webwinkel. Laat u verrassen door ons ruime aanbod en bestel gemakkelijk en snel uw producten. Wij zien uw bestelling graag tegemoet. Van (vacht)verzorging en speeltjes tot natuurlijke hondenvoeding en snacks bent u bij ons aan het juiste adres. 

Chillcoat online te bestellen

Chillcoat nodig? Via onze gebruiksvriendelijke webwinkel kunt u eenvoudig uw bestelling plaatsen. Door de jaren heen hebben wij ons aanbod steeds verder uit kunnen breiden en daarom kunt u tegenwoordig uw hart ophalen aan de meest uiteenlopende producten voor uw hond. Voor heerlijke brokken of een warme chillcoat bent u bij ons aan het juiste adres. Een chillcoat is een heerlijke deken voor na het zwemmen of ravotten in het bos. Uw hond koelt niet te snel af en voelt zich door de geweldige pasvorm van de badjas heel comfortabel. Wij garanderen u een zeer snelle levering en de beste kwaliteit. Daarnaast blijft uw auto een stuk schoner; geen rondvliegende spetters, geen moddermuren en een hond die veel sneller droog is dankzij de sterk absorberende microfiber stof. Onze gebruiksvriendelijke website is overzichtelijk en duidelijk. U vindt met een paar klikken op de muisknop de juiste producten. 

Meer weten over een chillcoat van Boss and Dog?

Wilt u meer weten over de voordelen van een chillcoat voor uw hond? Bent u benieuwd of een chillcoat ook voor uw hond geschikt is en of wij de juiste maat hebben? U kunt altijd contact opnemen met één van onze medewerkers. Wij vertellen u graag meer over onze unieke producten. Daarnaast kunt u een kijkje nemen op onze website. Hier vindt u alles wat u nodig heeft om uw hond te verwennen en te verwarmen na een regenbui.

 • Aanbieding!

  Chillcoat groen “limited edition”

  19,99 incl. btw
  Opties selecteren
 • chillcoats, chillcoat premium, badjas, badjas voor honden, superfurdogs, hondenjas

  Chillcoat Premium Superfurdogs

  36,5053,90 incl. btw
  Opties selecteren
 • chillcoats, badjas, badjas voor honden, superfurdogs, hondenjas

  Chillcoat Classic Superfurdogs

  39,9048,90 incl. btw
  Opties selecteren