Webwinkel Keurmerk

Auto Dog Brush Petite

De Auto Dog Brush, De musthave van 2023!

Bosss&Dog mag zich officieel verkooppunt noemen van deze automatische hondenborstels.

Onderstaande tekst is geschreven door Alles voor je labradoodle.

De Auto Dog Brush (ook wel de ADB Petite) is een automatische hondenborstel die zeker geschikt is voor Labradoodles, andere doodles én langharige honden! De Auto Dog Brush wordt steeds populairder. Tegelijkertijd zijn er ook nog allerlei vragen over deze handige automatische hondenborstel! Daarom zetten we in dit artikel alle informatie op een rijtje.

Allereerst goed om te weten: De Auto Dog Brush wordt ook wel afgekort als ADB. Daarbij de Auto Dog Brush was verkrijgbaar in twee varianten: De Autodog Brush standaard en de Auto Dog Brush Petite. De standaard is inmiddels van de markt en nu is slechts de ADB Petite verkrijgbaar. In dit artikel schrijven we dan ook alleen over de ADB Petite.

Wat is de ADB Petite?

De ADB Petite is een automatische hondenborstel die geschikt is voor langharige dieren zoals; konijnen, katten én honden. Deze borstel is ook zeer geschikt voor Doodles met curly, curly fleece of een fleece vacht! De ontwikkelaars van deze automatische borstels zijn zelf fokkers van Labradoodles en ontwikkelde deze borstel omdat zij weten hoe belangrijk goede vachtverzorging is.

De ADB Petite heeft een ‘borstelmat‘ die ronddraait in de machine waar ‘lange ijzeren punten’ (lijkend op die van de Activet borstel) zijn bevestigd. Je plaatst de borstel tegen de vacht van je Doodle en beweegt deze rustig met de vacht mee over het haar van je Doodle. De borstelmat draait ondertussen rond en borstelt daarmee snel en effectief door de vacht heen. Doordat de machine de borstelband laat ronddraaien kan je onwijs veel borstel slagen maken in een korte tijd! Veel meer dan je zelf zou kunnen doen met de hand, en dat scheelt erg veel tijd.

Het is handig dat je de Auto Dog Brush, ADB Petite, volledig uit elkaar kan klikken zodat je de verschillende onderdelen goed kunt reinigen of eventueel vervangen. Haren kun je uit de borstel halen en weggooien. Je kunt er ook voor kiezen om een ADB Petite met luchtslang aan te schaffen. Deze luchtslang bevestig je aan je stofzuiger en je stofzuiger zorgt er zo voor dat het haar direct wordt opgezogen. Zo weet je zeker dat er geen haren in je huis of tuin zullen rondslingeren. Super handig én hygienisch!

De Auto Dog Brush Petite kopen

De ADB Petite is verkrijgbaar mét en zonder luchtslang. Zoals hier boven beschreven: Door middel van de luchtslang kun je de borstel aan je stofzuiger koppelen waardoor de haren direct worden opgezogen. De borstel is wat prijzig, maar zoals vele Doodle eigenaren bevestigen; zeker je geld waard! Door het gebruik van de Auto Dog Brush bespaar je veel tijd en kies je voor een borstel die geschikt is voor het verzorgen van de vacht van jouw Doodle.

10 weetjes over de ADB Petite

  1. Borstelen met de ADB Petite doet jouw Doodle geen pijn! Natuurlijk moet je ook met deze borstel zachtaardig om gaan, maar de borstel is zo ontworpen dat het prettig is voor jouw Doodle. Deze automatische hondenborstel is veelvoudig getest alvorens hij op de markt werd gebracht.
  2. De ADB Petite maakt weinig geluid De borstel maakt wel geluid, maar dit is van een laag niveau waardoor je Doodle het niet eng hoeft te vinden. Zeker wanneer jouw Doodle een waterblazer gewend is, is dit hoogst waarschijnlijk helemaal geen probleem!
  3. De Auto Dog Brush is geschikt voor alle Doodle vachten.
  4. Met de ADB kun je ook de poten en andere kleine oppervlakken borstelen. Wel houden veel Doodle eigenaren een borstel bij de hand.
  5. De ADB werkt op elektriciteit en sluit je aan in het stopcontact.
  6. De ADB wordt ook door professionele trimmers gebruikt!
  7. De borstelpinnen steken niet uit waardoor je de huid niet kan beschadigen wanneer je de borstel goed gebruikt.
  8. Je kunt een workshop volgen of online video’s bekijken hoe je de ADB Petite gebruikt.
  9. Het handvat is ergonomisch, ook goed voor jou dus!
  10. Je kunt de ADB ook voor lang harige katten en konijnen gebruiken.